V". Virtasen Eurovaaliblogi

IL toimittaja ironisoi Hesarin 'persuvihaa': "Demarien paitaan: "Born to Die!"

Iltalehden toimittaja Jyrki Lehtola kiteyttää Hesarin nykyrasistisen perussuomalaisiin kohdistetun linjan kolumninsa otsikossa: "Huonot humoristit, uuniin!"

Samalla hän humioi kuinka HESARIN OMA kolumnisti Kaija Kettu vertaa maanantaina "muslinaisia koiriin!" ( 'koira' on pahin asia muuten mihin islamilaisessa maailmassa voi toista loukaten verrata).

Ja Hesarin tosiasiat kätkevälle 'persuvainolle' hän löytää syyt nykyhallituksen menosta - sen tosi pahoista asioista kiinnijäämisistä. Ja varsinkin Hesarin kelkkaan hypänneille demareille hän muistuttaa huumorista todeten ideoineensa "että demarinuorille sopisi paitaan slogan: "Born to Die!"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Pitkän aikaa on odotette että fiksummat ja oikealla asialla olevat toimittajat saisivat tarpeekseen nykymedian senuroivasta ja sensaatiovasta valtalinjasta, joka johtuu lähinnä siitä että isoimmat mediat Suomessa omistavat samat rahatahot jotka omistavat - jo toisen hallituksen perä jälkeen!
YLEn "pinta- ja vääristelyjutut" johtuvat sen sijaan suoraan siitä, että YLEn henkilökunta on saturoitu "vanhan vallan" toimijoilla ja toimittajilla.
Kepua toitotetaan jatkuvasti "suurimpana oppositiopuolueena" koska halutaan Kepu takaisin - onhan se valmis aina "kääntämään kelkkansa". Ja kaikkein "persurasistisimman median" - tuttavallisesti Hesarin - viikolla törkeillyt päätoimittaja johon pääkirjoitukseen Iltalehden Lehtola viittaa - on kepulainen. MOT

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Kuulehan ”Veltto”.
Mitä tarkoittavat muslinaiset?
”Pitkän aikaa on odotette...”
”nykymedian senuroivasta ja sensaatiovasta valtalinjasta”
Kysyn vain.

Käyttäjän Sweep kuva
Kai Samanen

Tätä kirjoitusta minä pidän puheenvuorona. Lyhyt, asiallinen ja viitteet sisältävä. Omilla kasvoilla rehellisesti täyttä asiaa osuvasti.Paketista puuttuu vain oma koko kansan YLE:mme.
Kiitos.

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu

Minusta taas kansanedustaja Virtasen teksti ja kommentit alittaa rumasti sen riman, jota pidän hyvänä puheenvuorona. Kirjallinen ilmaisu on todella surkeaa ja asia tärkeine pointteineen välittyy vain vaivoin lukijalle.

Tärkeästä asiasta eli median valtarakenteista ja sen riippuvuussuhteista poliitiikkaan pitäisi kirjoittaa avaavasti ja taidolla. Harmi ettei Virtanen osaa.

Käyttäjän Sweep kuva
Kai Samanen

Tulihan se sieltä Ylenkin osuus.

Tuula Hölttä

Veltto :"Hesarin kelkkaan hypänneille demareille hän muistuttaa huumorista todeten ideoineensa "että demarinuorille sopisi paitaan slogan: "Born to Die!""

Vaan kenelle sopisi se, että "I don't kill you because I hate you. I kill you because you are my friend."

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Kiitos - ja Lehtolan asiat oikeisiin suhteisiin laittava kolumni on tämänpäivän Iltalehden (paperiversio) sivulla 27.
Että en ole itse keksinyt tätä "hirvittävyyttä" ja pyhien arvojen loukkausta. tavallaan sääli - vai enkö vain Taustastani johtuen uskaltanut" alottaa?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä Pertti, joo kyllä on pantu merkille tuo kepun ylistäminen. Ei sitä ohjelmaa telekkarissa, etteikö opposiittion edustajana ole kuultavana kepulainen.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

"Velttovirtanen"--inspiroiva aloitus!! Kateus ja kilpailevien puolueiden
arvon kieltäminen ovat mustamaalauksen ohella suurimpia katallysaattoreita poliittisissa minänpuolustusmekanismeissa. Taikka rationalisointi: happamia,sano kettu pihlajanmarjoista. Tai acting -out: olisinhan muuten pärjännyt, mutta mulla oli väärän värinen paita päällä/ voiteet suksissa. Tai projisointi: ei vika ole meissä, vaan kun äänestäjät äänestivät väärin ... tai äänestivät jaloillaan tai väärin numeroin taikka nukkuivat pommiin!

Mutta tuo "duuniin duuniin, uuniin uuniin"- pakinointi alkaa hipoa mollaajien kohdalta jo natsityyppistä rasismia... Näin sivusta yliampuvaa lokakampanjaa seuranneena. Syitä on sekä sysissä että sepissä, mutta voi aivan rehellisesti ulkopuolisena sanoa, että Hesarin ja kokoomuksen likasankojournalismi on mennyt yli äyräidensä. Ilmaiseeko se heidän moraalista tai muuta henkistä tasoa "absoluuttisen totuutena"? Poliittinen yhteispelitaito ja integraatiotaso on hunningolla ja Freudin idissä,Bernen Lapsessa ja Kohlbergin esimoraalisella tasolla -> Homo homini lupus ??!!

TOTUUS: asioiden hoito kärsii ek:ssa, kun sivuasiat tulevat pääasioiksi.

Kysymys: Onko sinipunan ja kokoomuksen euro/EU-politiikassa mitään tolkkua, vaikka sen laillisuutta ei ole VIELÄ mitattu esim. kansanäänestyksellä tai ylemmissä oikeusasteissa tai oikeuskanslerin tai oikeusasiamiehen toimesta?
EIKÄ riippumattomasti ja objektiivisesti??!!?? Syytä olisi.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Muuten onko tää - US - niin suosittu että kun nopeasti kirjoittaa niin "sivu nielee kirjaimia" ( nyt kirjoitin hiljaa).? Kas kun en tänne kirjoitellut johtuen osaltaan saman asian ylikorostumisesta mitä tuttavallisesti Hesarikin edustaa.
Asia toki harvinaisen selvä - saihan MTV:n uutispuolen pomo Timokin hepulin RKP:n touhuista Wallin -asiassa,kun lopulta ainoa syyllinen olikin perussuomalaiset Hesarin ja parin muun valtamedian mukaan kun "kehtasi tuoda asian esiin".
Toisaalta tänä aamunu MTV:n aamuTV kehui itseään ja toimittajia jotka "tuovat asioita esiin" - kun tutkija kertoi kuin Almamedian tulevat potkut ovat vasta alkusoittoa toimittajien lähdöille.
Ja tämä maassa jossa väkilukuunsa nähden on maailmassa ENITEN - toimittajia!
Ps. Ei ihme että niin monet matelee.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Kyllä se pitää paikkansa toimittajiinkin nähden tuttu fraasi:"kenen leipää syöt sen lauluja laulat". Jos et laula ja olet toisinajatteleva eikä sinun askelmerkkisi sovi päättäjän mittarilankulle, saat isonumeroisen futis-ävärinkuvan molemmille ahteripuoliskoille. Ja huomaat olevasi yllättäen tyhjäntoimittaja ja lenkillä kilometritehtaalle. Eli leipä se on "magiaa" likaista henkistä työtä tekeville yes-sir-aputoimittajillekin.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Jälkikirjoitus: Jos johto soittaa viulua, viulunsoittajat menestyvät organisaatiossa. Jos johto on perussuomalais-, kepu-, sdp-, kokoomus- vasemmistoliitto-, vihreä- tai kristillisvastainen niin perussuomalais-, kepu-,sdp-, kokoomus-,vasemmisto- tai kristillisvastainen toimittaja menestyy. Näin ompi marjat miten lie näreet ja viljat. Tasapuolisuuden nimissä.

Käyttäjän StefanTallqvist kuva
Stefan H. Tallqvist

Muistaakseni Tiuri kerran toimiessaan Eduskunnan puhemiehenä määräsi baskerin pois istuntosalissa. Vieläkö ”Veltolla” on tapana käyttää baskeria Eduskunnan istunnoissa?

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Ja saa nähdä mitä "vähemmistövaltuutettu ja oikea kätensä tekee Hesarille "musliminais -asiassa"? :D - siis pahin kuviteltavissaoleva loukkaus viime maanantaina.
Alittihan väh.valtuutetun toimisto koko "hihasta vedetyn jupakankin" antamalla aamuTV:ssä väärä tieto reilu viikko sitten suomalaisen poliisin toiminnasta.
Sisäministeriö, sisäministeri Räsänen ja Helena E. olivat ainoat jotka reagoivat asiaan nopeasti. Sisäministeri Räsä'nen lievästi hymyillen mainitsi että "onhan Suomen noudatettava Schengenin sopimusta" Olisihan vähemmistövaltuutetun väitteet ja tiedot ( "vääriä", sanoi sisäministeriö)tarkoittaneet vaatimuksineen sitä, että "Suomen olisi pitänyt irtisanoutua Schengeninsopimuksen käytännöistä - ja näin vaarantaa omansa ja muiden EU-maiden turvallisuus.

Ja kaikki tämä pelkästään sisäpolitiikan tähden - tälle olisi EU ja Venäjä tosiaan nauranut - että hallituspuolueen edustaja vakavissaan ehdottaa moista. Siis RKP:n sisäpoliittisista syistä ( 2 työpaikkaa lisää vähemmistövaltuutetun toimistoon)ehdottama Suomen ja muiden EU -Schengenmaiden turvallisuuden vaarantaminen, ulkomaalaisperäisen rikollisuuden kasvun "lisäsuosiminen" oli koko jupakan takana - myös RKP:n vakava osallisuus asiaan syy "kätkeä jutun alullepanija".

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

EI se ihme,että eduskuntakin äsken virallistettiin vähemmistöäänin 95/200
ennakkopäätöksin Valehtelijoiden Klubiksi Dragsvik-faktojen jälkeen ja sinipunan pelastamiseksi. RKP sen hallituskauden henkivakuutuksena.

SOMMOO HOMMOO KATTOO KU ÄKKIVIÄRÄT PUOLUVVEET RUSTAELOO TUOTA POLLIITTISTA KIÄRMEKEITTOO TOESILLEE OEKEE SYVÄMMEN KYLLYYVVESTÄ! PELSEPUUPI SE PIJAN PERRII KOKO KONKKARONKA! KYLLÄ JÄMPTI O NII! EI TUOSTA HYVVEE SEUROO!
MUT ELEKEE TUKEHTUKO OMMAA KIUKKUU KAEKESTA HUOLIMATA. ILO PINTAA VAEKKA SYVÄN MÄRKÄNIS! ANTAKKEE HEVOESE MUREHTIJA SILLÄ O ISOMPI PIÄ. KÄYP SYVÄMME PIÄL TULLAINE TURPAROSESSI ITE KULLAKII. ETTÄ HÖLÖKYN KÖLÖKYN VUAN, KYLLÄ SE SIITÄ SUTTAANTUU, SANO MUALARJ MESTARJ.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Toemittajoesta vielä. Taetaa olla koeran virka tuo reportterin juojien homma ku pittää kaekelaesija sananviännöksijä keksii leipäsä ettee. Mutta jottaihi heijänki pittää tehä, jotta kapustavartija kulokoo silikissä ja lapset suovat käyvvä limunaatia ostamassa.

Käyttäjän arisuhonen kuva
Ari Suhonen

Eräs blogisti aiemmin kyseli, että kenet toivoisit tänne kirjoottelemaan. En muista, että sinua, Pertti Virtanen, olisi mainittu siinä. Oli miten oli, toivotan sinut tervetulleeksi.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

On huonoa hoomuria - ja kai se on toimittaja Lehtolan tarkoituskin osoittaa mikä on todella sitä:D - ja samalla osoittaa rohkeutta ja sananvapautta maassa joka on muuttumassa Hesarin ja Turun sanomien kaltaisten "tulkitsijoiden" myötä - fasistisemmaksi!?
Sillä tutkijoiden mukaan hallituksen politiikka ja oppositiota vastaan
jatkuvasti sensaatioilla hyökkäävä media on hyvin vaarallista demokratialle - varsinkin kun ko. media käyttää aseenaan opposition puheenvuorojen ja toiminnan sensuuria, vääristelyä, panettelua ja valehtelua.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Valtamedian tehtävänä näyttää olevan mustamaalata, sensuroida, vääristellä ja leimata kaikin keinoin kelvottomaksi valtakulttuurin moraalittomuuksia paljastavia ja kritikoivia toisinajattelijoita - jopa liki rasistisin keinoin. Valtako pyhittää valtaeliitin sananvapauden eettis-moraalisista kahleistaan? Vihapuheet ja ylilyönnit saavat jo ylivallan mediassa "pahojen veljien/siskojen"-verkoston koko arsenaalilla.

Varpaille astujat saavat tuntea nahoissaan mediaryöpyt,ja kerettiläiset yritetään härskisti upottaa lokaämpärijournalismilla suohon. Mutta silti
yhteisvastuuhenkisempääkin valtakulttuuria voisi toki olla...

...Milloin Suomen politiikan kehityksessä päästäisiin kiihkomielisestä ja tolkuttomasta toisia ryhmiä kalvavasta eturistiriitaisuudesta kaikkia yhteiskuntapiireja yhdistävään, sopusointuiseen, sivistyneeseen, avoimeen ja hedelmälliseen sekä sopusointuiseen - harmooniseen ja kiihkottomaan- koko Suomen parasta ajattelevaan poliittiseen kulttuuriin? Siinä kaikille mietittävää täältä eläkevaarin kiikkutuolista. Koettakaahan elää ihmisiksi!

Pienellä Suomella ei ole varaa keskinäisiin kinasteluihin, mikäli meinataan pärjätä maailman turuilla ja kotikentällä. Valtakunta joka riitaantuu keskenään, ei tule pitkään menestymään markkinavoimien pelissä.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Aamulehti vie tänään pääkirjoituksessaan uusfasistisen otteensa paljastamisen vielä pidemmälle kuin Turun Sanomat ja Hesari vain jutuillaan. Nimittäin esiin on nostettu päätoimittajan lause: " Demokratia vääristyy ja politiikka lässähtää, jos oppositiosta ei ole hallituksen vastavoimaksi."
Koska Suomessa nyt hallituksen omistaa samat tahot kuin päämediatkin niin Aamulehti sanoo siis että "oppositio ei näy koska sensuroimme (me media) sen toiminnan ja avaukset kokonaan - ja tämä jos mikä on todella vaarallista demokratialle".
Toki samalla media on täysin armoton suurinta oppositiopuoluetta kohtaan rangaisten joka mokasta mitä 1.kauden kansanedustajat innoissan tekevät suurentelemalla, vääristelemällä ja valehtelemalla näiden "mokien" mielestä ja tarkoituksesta.

Aamulehti siis myöntää tänään että isomedia on tehnyt halla demokratialle - estämällä opposition toimintaa sen mainetta mustamaalaamalla ja sen poliittista merkitystä ja toimintaa sensuroimalla.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Ja kiitos Risto - tosiaan kun saat kavereinesi käännettyä tuon otsikon minua vastaan niin hyvä - pääsee jutun kirjoittanut toimittaja pälkähästä. Ja eikö sinua ollenkaan lokkaa Hesarin oman blogistin musliminaisten haukkuminen koiriksi - sehän jos mikä on kauheaa - paitsi että kun Hesari kai nykyään määrää ja määrittää niin monen mielipiteen siitä mikä on oikein?

Toimituksen poiminnat