V". Virtasen Eurovaaliblogi

Matti Inkinen, poliisi ja Eurooppa-juorulehtisuomalaisuus

Huolimatta vihreistä hallituksessa nettilainsäädäntö on Suomessa surkeaa ja pykäliä voidaan tulkita vallanpitäjien mielen mukaan. Siksi poliisikin voi "vuotaa juoru-, roska- ja iltapäivälehtityyppiselle kesken eräisestä jutusta" materiaalia ja tietoja. Nyt panettelun kohde on kadoksissa - 5:ttä päivää:

Kenen on vastuu kun juuri aivoleikkauksesta toipuvan herkkäsieluisen kansalaisen kimppuun käydään?!

Onko aika vetää vastuuseen "tanssii roskan ja leimaamisen kanssa" rahastava euroopopalaistyylinen lähinnä valtapuolueita lähelläolevia suosiva lehdistömme!? Varsinkin jos Matille on käynyt huonosti!? Vai poliisi - muualle valvontaan, tarkkailuun ja kansalaisoikeuksien kaventamiseen riittää aikaa - vapaiden vihreiden siunauksella!?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

M.Heikka (nimimerkki)

Minä en ole lukenut muuta kuin että hän olisi kadoksissa. Surullista, tuo että olisi alettu retostella ihmisen elämällä.

Ajattelin juuri aamulla häntä. Tämä laulu oli nuoruudessa tärkeä:
http://www.youtube.com/watch?v=gAayV_L3Qd0

P. Sittnikow (nimimerkki)

Moi Veltto.

Luettu on ja voin sanoa, että aikastan oli syyttävä tuo (lp.sekaantumisjuttu), se
pitäneekö se paikkansa ratkeaa aikanaan, mutta ei ole Matin helppoa elellä syytöksensä kera, niin mikäli elelee? Tuo hänen aivokasvainleikkaus ei varmastikkaan tule helpottamaan muutenkin niin rajallista elämää.

Moi.
PS=Pentti Sittnikow

Pasi Turunen (nimimerkki)

Lapsipornosta voipi suomessa saada tuomion vaikkei sitä olisi koskaan itse aktiivisesti hakenutkaan. Periaatteessa riittää mikäli joku lähettää sinulle kyseisen aihepiirin kuvan sähköpostiisi, niin olet syyllinen ja tuomittava rikollinen vaikket ole itse tehnyt yhtään mitään. Esimerkkitapauksia on olemassa.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

"Kenen on vastuu kun juuri aivoleikkauksesta toipuvan herkkäsieluisen kansalaisen kimppuun käydään?!" Sanoi Veltto tästä tapauksesta. Erittäin hyvin sanottu.

Ihan hirvittää, mikä on lopputulema tässä asiassa. Miten kummassa tuollaiset "uutiset" hänestä piti laittaa lehtiin ennen kuin asiaa oli edes jotenkin käyty läpi?

Kunpa hän löytyisi pian ja olisi kunnossa. Voimia perheelle.

Eeva V.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Iltapäivälehdetkin olivat tänään näyttävästi, mutta "varovasti", tarttuneet asiaan - "ei korppi korpin silmää noki"! On uskomatonta, että Suomessa osa toimittajista näyttää menettäneen täysin moraalinsa ja eettisen vastuunsa - ja että muut toimittajat eivät uskalla puuttua asiaan - onhan kyse sentään toimittajista ( ja juorupoliisista).

Itse tiedotusoppia opiskelleena ihmettelen nykyistä asiantilaa, varsinkin kun se näyttää entisestään pahenevan. Kuvaavaa on, että KUN KANSALAISILTA KYSYTTIIN KEHEN JULKKIS-EHDOKKAISIIN HE LUOTTAVAT ENITEN!? Vastaus oli 3 (kolmeen) tunnettuun toimittajaan!!!! Kansa ei siis luota iihmisiin, jotka tulevat kuuluisiksi oikeilla aikaansaannoksillaan ja yrittämisellään vaan....

Ikävän ja epämielyttävän kuvan ihmisestä, elämästä ja poikkeuksetta demokratiasta ja kaikista kansanedustajista LUOVAT juuri toimittajat VÄLIKÄSINä leimaamalla, asiayhteyksistä lauseita irrottamalla ja oikeasti menestyneitä PIKKUMAISESTI "KRITISOIMALLA"!?

Olen sitä mieltä, että Suomessa on lainsäädännöllä pureuduttava asiaan - jotain on keksittävä ja nopeasti- pelkät myöhäiset "julkisen sana neuvoston nuhteet " eivät riitä!

M.Heikka (nimimerkki)

Minä en tiedä oikein, mitä pahaa on sanottu, ENKÄ missään tapauksessa halua tietääkään. Olen nähnyt Matti Inkisen livenä esiintymässä Torniossa: erittäin sympaattinen ja ihmisläheinen olemus.

En ole koskaan ostanut iltapäivälehtiä, mutta nettijulkaisuja olen lukenut. Niin paljon ja pitkään, että nyt on tullut jonkinlainen stoppi. Normaaliuutisten välissä on sitä soopaa, Voi olla, että en ole ainoa, jotka kyllästyvät kun kyllästyvät.

Jos joku kuolee, on hautajaispäivän uutisena perintöasiat.

Jokin pikku raja olisi hyvä olla.

Terhi Birgitta Törrö (nimimerkki)

Esitit kysymyksen ja omasta mielestäni, KYLLÄ. On aika laittaa piste mediaoikeudenkäynneille. Niillä ei saada mitään järkevää aikaan. Ainoastaan turvallisuusuhkista tulee tiedottaa. Niistäkin mielellään puoluepolitiikkaan sitoutumattomissa medioissa.

Vieläköhän sitoutumattomia medioita on olemassa?

Timo Kantola (nimimerkki)

Lehdistö on Suomessa vapaa ja sana on siis vapaa. Pitäisikö sitä jotenkin rajoittaa?! Perussuomalaiseen tyyliin? En kyllä usko, että tätä tarkoitit.

Jutut lehtiin valitaan siten, että saataisiin mahdollisimman moni lukija tarttumaan lehteen. Lukijat kun lehteä elättävät. Ja tämän tyyppiset uutiset kansaa kiinnostavat.

Kun julkisuuden henkilö "katoaa", on se aina uutinen. Uutisointi näissä meneekin sitten lehdestä riippuen kyseenalaiseen suuntaa. Valittettava tapaus tämä.

M.Heikka (nimimerkki)

Nämä meidän taiteilijat merkitsevät yllättävän paljon. Itkin kun Juice kuoli. Se on outoa, koska ei ole koskaan edes nähnyt häntä.

http://www.youtube.com/watch?v=RMV-nzo08LY&feature...

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Totta. Julkisuuden henkilön tuhoaminen onnistuu lehdistöltä pedofiilisyytöksellä ja eritoten mikäli kyse on tietokonekuvasta tms materiaalista niin luulisi että lehdistön edustaja olisi varovaisempi tuomiossaan. Mutta minkäs teet. Vasemmistovihreä (taas se sama renkutus) toimittajaväkemme on rakentanut pedofiilisyyttelystä itselleen modernin noitarovion jonka teho edellyttää jatkuvaa uhraamista.

Eli jotta pedofiilisyyttelyllä olisi tehoa, siihen on saatava verta ja uhreja tasaisin väliajoin. Syyllisyydellä, teolla tai uhrilla ei ole lehdistömme pedofiilikiimaan mitään merkitystä. Merkitystä on vain huomiolla.

Vaikuttaa siltä että hämärän ja tosiasioista irrotetun lasten hyväksikäyttöuutisten ja julkisen pedofiilijahdin välillä on joko tietoinen tai tiedostamaton linkki.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Suomessahan eräät häikäilemättömämmät naiset avioeroissa ja avoeroissa ovat käyttäneet tätä "hämärää vyöhykettä" hyväkseen! Nyt Netissä on näitä "sudenkuoppia", joiden pohjalta poliisi voi tunkeutua kenen tahansa kotiin takavarikoimaan omaisuutta - ja näköjään vuotamaan lainvastaisesti tietoja "tutkinnasta"!?

Se mikä on pahinta on ihmisten - lähinnä miesten leimaaminen ilman selkeitä todisteita! Julkinen teilaaminen on kuvottavaa kun kyse on varsinkin perheestä ja lapsista!

Ja Inkisen Matin kohdalla kyse on selkeästi ja todistettavasti sairaasta, tai sairaudesta toipuvasta ihmisestä.

LosParanoias (nimimerkki)

Jokainen paskalehtiä ostava on vastuussa, jos Inkinen on tehnyt itselleen jotain. En ymmärrä, että mikä oikeus ns. "viihdelehdillä" (täytyy olla tosi sairas ihminen, jos kokee toisten ihmisten ongelmat viihteenä) on retostella ja spekuloida sillä, jos joku on ollut poliisikuulusteluissa. Samoin minua kuvottaa lööpit julkkisten rahaongelmista. Kyllä ihmisillä, olipa julkkis tai ei, täytyisi olla tietynlainen oikeus yksityisyyteen, harva paskalehtiä lukeva tykkäisi, jos hänestä itsestään tai läheisestään kirjoiteltaisiin kuten julkkiksista kirjoitellaan.

En tosiaan ole mikään SIG-fani, itse asiassa olen sen verran nuorempaa ikäpolvea, että eipä ole kauhian tuttu ko. bändi, mutta vihaksi pistää, ja tuntuu tosi pahalta Inkisen perheen puolesta.

Mikko Peltomaa (nimimerkki)

Todellakaan lehdistö ei ole vapaa Suomessa. Tutkikaapa vaikka Alma-Median ja Lehti-yhtymän omistajia. Tästä vielä puuttuu että porvarilehdistö alkaa mustamaalaamaan opposition ehdokkaita pedofiliaepäilyillä.. Mieleen tulee kommunistivainot USA:ssa ja juutalaisvainot Natsi-Saksassa. Tälläistä on kun kovassa yhteiskunnassa sosiopaatit on päästetty taas valtaan.

Tane Virta (nimimerkki)

Vosiko joku tehdä julkisen kyselyn,miten ja mistä tälläisiä keskeneräisiä,
tuskin edes esitutkinnassa olevia juttuja vuotaa paskalehdille.
Vaihtoehtojahan ei ole montaa, tuskin ns.epäilty itse eli poliisitko niitä
vinkkipalkkion toivossa lehdille lähettelevät.
Toivotaan että Inkinen löytyy kunnossa, mutta jos huonosti on käynyt
7 Päivää lehtihän voisi julkaista vinkin antajan kuvan.

Anteeksi, että olen nimetön (nimimerkki)

Tästä pitäisi nyt aloittaa kaikilla frameilla kunnon keskustelu näiden sontalehtien vastuusta. Toimittajat menkööt itseensä - vaikka sitä samaa takakautta mistä tätä sontaa koko ajan pursottavatkin.

Jesper (nimimerkki)

Voihan olla että Inkinen on esimerkiksi joutunut paikallisen poliisin silmätikuksi. Jos sillai käy jossain pieness kepukunnassa, ei pienellä ihmisellä ole mitään mahdollisuuksia.

pekka (nimimerkki)

Hyvä, että edes Veltto tajuaa, kuinka vakavasta asiasta kysymys. Aivosairauden jäljiltä epävakaa taiteilija päättää kadota roskalehden uutisen takia, ehkä lopullisesti. Tällaista on sattunut Suomessa ennenkin - Hymyn julkaisema "Riiput jo ristillä, Timo K. Mukka" vei sairaan kirjailijan elämänhalun, Jamppa Tuomista syytettiin pedofiliasta ja Juice Leskisen luomiskykyyn perättömällä huumekohulla oli lamauttava vaikutus.

Lordin kasvojen paljastaminen johti Seiska - boikottiin ja päätoimittajan anteeksipyyntöön, mutta Matti Inkisen tapauksessa mitkään pahoittelut ja korvaukset eivät auta. Voi vain toivoa, että tämä on myös Seiskan loppu.

rautanyrkki (nimimerkki)

Itse lopetin tapahtuneen johdosta kirjoittamisen eräälle varsin suositulle foorumille ja koska kirjoitukseni kaiken päätteeksi poistettiin kyseiseltä foorumilta tänään, lainaan sen keskeisen asiasisällön tähän, sillä se kertoo mielestäni omalta osaltani olennaisen siitä, miten koen tapahtuneen kohdallani:

"Viimeisenä niittinä tuli tapaus Matti Inkinen. Ymmärsin lopulta kuinka syvälle tässä maassa ovat vajonneet niin roskalehtien toimittajat kuin lukijatkin. Henkilökohtaisesti toivon että Matti Inkinen löytyy/palaa kotiin elossa. Minulla ei ole mitään Matti Inkistä vastaan. Mutta nyt kun olen seurannut palstoilla virinnyttä keskustelua aiheesta ja taas kerran joutunut havaitsemaan kuinka kärkkäästi nimettömät, kasvottomat kirjoittajat tuomitsevat ja herjaavat kanssaihmistään, olen lopultakin saanut täysin tarpeekseni.

Me, anonyymit nettikirjoittajat, edustamme kirjoitustemme kautta joka tapauksessa aina jotain osaa itsestämme. Olen nähnyt, lähes haistanut sen kammottavan raadonlöyhkän joka kohoaa monien kirjoituksista.

On pöyristyttävää havaita miten ihmiset ovat omineeet itselleen vallan tuomita ja suomita lähimmäistään kuin vierasta sikaa. On aivan eri asia ruotia yhteiskunnallisia kysymyksiä ja haukkua Suomen hallitusta ja osaamattomia kansanedustajia ja ahneita ja kieroja liikemiehiä kuin vaikkapa ihmistä joka vakavan sairastelun jäljiltä ei ole vielä edes syytettyjen penkillä mutta siitä huolimatta on jo netissä tuhannesti tuomittu.

Me, anonyymit nettikirjoittelijat, kirjoitimmepa sitten hyvin tai huonosti, osuimmepa sitten asian ytimeen tai sen viereen, edustamme kuitenkin kaiken aikaa sitä samaa oravanpyörää joka tätä sirkusta pyörittää.

Olemme parhaimmillammekin vain kappale sitä ratasta joka saa nautinnon hymyn viriämään joko meidän, tai sitten kirjoituksiamme lukevien kasvoille.

Minä kyseenalaistan täten oman oikeutukseni kirjoittaa enää yhtään mitään.

Kyseenalaistan sen sillä perusteella että vaikka kirjoittaisin kuinka hyvin ja vaikka osuisin aina asian ytimeen, olen sittenkin vain parhaimmillani saanut aikaan kukaties hymynhäivän jonkun huulille, ja pari ärräpäätä jonkun toisen huulille.

Siinä kaikki.

Olen, siinä kuin sinäkin, lukija/kirjoittaja, keisari tunikassaan, keisari joka tarjoaa sirkushupia verenhimoiselle kansalle.

Enkä minä halua olla mikään v**** sirkustirehtööri, vaan jotain muuta.

Mitä muuta, siitä minä lähden nyt ottamaan selvää."

Roskalehdistöstä haluaisin kyllä vielä sanoa useamman sanasen lisää, mutta jääkööt se muiden ajattelevien ihmisten harteille. Olen edelleen tuolla matkallani, joka on tosiaan vasta alussa, ottamassa selvää siitä, mikä minä haluan olla ja mikä minun mielestäni tulisi olla.

Varmaa on vain se, että en halua olla yksi niistä, jotka kirjoituksillaan, sanoillaan tai teoillaan ajavat ihmistä kuin käärmettä pyssyyn ja kukaties lopulta ovat moraalisessa vastuussa ihmisen elonpäivien päättymisestä.

En myöskään ole, enkä tule olemaan, roskalehtien lukija, en edes pienessä mittakaavassa.

Toivon että jonain päivänä saan havaita olevani/olleeni, ihminen ihmiselle, ystävä lähimmäiselle.

Luulen että se olisi päämäärä johon jokaisen tulisi pyrkiä.

Hyvää kesää kaikille.

Teemu B (nimimerkki)

nyt en voi sanoa mitään muuta kuin että aivan vitun samoilla linjoilla ollaan

jere karalahti on myös toinen esimerkki tälläisen noitavainon uhriksi joutumisesta...moisilla perusteilla ei todellakaan olisi voitu "tavallista ihmistä" mitenkään tuomita, vaikken mikään lätkäfani tosiaan olekaan. oikeudenmukaisuuden ja ihmisten tasavertaisen kohtelun, olivat julkkiksia tahi ei, fani ehkä korkeintaan.

jos musta tulisi diktaattori, sosiaalipornosta rankaistaisiin kovemmin kuin lapsipornosta, näköjään sillä ainakin on yhtä tuhoisat seuraukset

Anteeksi, että olen nimetön (nimimerkki)

Rautanyrkki, kuka lienetkin, hieno kirjoitus.
Ei voi kuin allekirjoittaa.

Hyvää kesää sinullekin!
t. Anonyymit nettikirjoittelijat -yhdistyksen jäsen

Anteeksi, että olen nimetön (nimimerkki)

Lisään edelliseen kommenttini, että täytyypä pitää itseäni ja näpyttelyulokkeitani paremmin silmällä. Kyllä niitä sietää toppuutellakin (sormia siis).

just joo (nimimerkki)

vai että oikein herkkäsieluinen kansalainen? ovatko pedofiilit nykyään herkkäsieluisia? kuten jammu-setäkin oli aikoinaan hyvin herkkäsieluinen... hoh!

ei mediaa voi syyttää yksittäisen ihmisen teoista ja niiden seurauksista.

oliko veltto matti sinun puoluekavereitasi kenties... tais olla.

stop and_ load

Pirjo Kujala (nimimerkki)

Roskalehdistön joukkoon liittyi 5. toukokuuta myös paikallislehtemme Rannikkoseutu, joka Matti Inkisen etsinnöistä uutisoidessaan kirjoitti näin:
"Inkisen katoamisen syy liittyy ilmeisesti julki tulleeseen rikosepäilyyn laittomien kuvien hallussapidosta."
Saimme kotiimme todellista roskapostia.

WIHTORI (nimimerkki)

Moi,
en ole mistään löytänyt sinun tai puolueesi kantaa EU:n energia- ja ilmastopakettiin. Kaikki ehdotetut ja toteutetut toimenpiteet ovat aiheuttaneet vain kuluja ja ongelmia. Tilanne ilmaston ja varsinkin suhteen olisi parempi, jos mitään ei olisi tehty. Pistän tähän alustukseksi Satu Hasille esittämäni kommentin:

"Kysynpä ilmastoasiasta, kun olet siitä aktiivisesti puhunut. Bioenergiasta tehtiin ensimmäiseksi velvoitteet ja sitten alkoi toteutus kiireellä. Ajatelle ei ehditty, mutta sanoit elintarvikkeiden hintakatastrofin jälkeen tv:ssä, että ”kyllä meillä oli hyvä tarkoitus”! Onka se asiantuntijalle riittävä peruste miljardivahinkojen aiheuttamiseen pääasiassa kehitysmaille, mutta myös muillekin. Nyt Vihreät haluaa kieltää bioetenolin ja biodieselin palmuöljystä, kun vajaa pari vuotta sitten ajoitte läpi pakotteet niiden käyttöön. Muuhun ei tekniikkaa ole vielä tulossa ainakaan 5 vuoteen. Onko järkevää?
Nyt Köpenhaminassa aiotaankin siirtää päästövähennysten leikkausten painopistettä CO2:sta pienhiukkasiin ja mustaan hiileen, jotka viimeisimpien tutkimuksen mukaan ovatkin todellinen uhka. Miljardien virheinvesointeja on päätetty pakon edessä. Vieläkö tuhotyöt jatkuvat?
Venäjä ilmoitti v. 2007 lisäävänsä hiilen käyttönsä 130 milj. tonnista 240milj. tonniin vuodessa v. 2020 mennessä. Lisäystä siis 100%, meillä uhrataan miljardeja 20% pienennyksiin. Taas turhaan. Onko tämä jäänyt sinulta huomaamatta?
Miljardien virheitä ja turhia uhrauksia on tehty jo riittävästi? Eikö nyt jo olisi aika ottaa ajattelutauko ja miettiä realistiset tavoitteet. Ainoa uusiutuva. joka nyt on palanut on raha, ja paljon. Meillä 25% uusiutuvaa v. 2030 tarkoittaisi puuntarvetta joka vastaa koko Euroopan metsäteollisuuden puunkäyttöä normaaliaikana. Missä se realismi piileksii, kun tällaista päätetään.
Avatkaa nyt se ilmasto- ja energiapaketti ja ottakaa järki käteen uusissa velvoitteissa, jos niitä ylipäätään tarvitaan. Tähän asti kaikki on mennyt täysin pieleen niin työllisyyden, talouden kuin ilmastonkin kannalta."
Lisäksi Pekkarisen tuulivoimatariffi tarkoittaa, että nykyisen sähkön pörssihinnan 35€/MWh sijaan tuulivoiman tuottajille, joihin myös Fortum kuuluu, kaivetaan kotitalouksien kukkarosta takuuhinta 85€/MWh, jos myllyt sattuu pyörimään. Halpaa sähköä ei saa käytää, jos kalliimpaa on saatavilla. Kaikkien on pakko maksaa osansa tästä hölmöilystä.
Mitä mieltä olet näistä kysymyksistä ja miten aiot toimia?

WIHTORI (nimimerkki)

Terve Pertti,
Annan Sinulle hyvän aseen vaalitaisteluun. Tänään ilmoitettiin, että CO2:n vuoksi maakaasulle ja kivihiilelle säädetty energia vero lisää ka ukolämmön kustannuksia paikoitellen jopa 25% ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. En voi peitellä tyytyväisyyttäni, että se kohdistuu nimen omaan vihreiden "asiantuntijoiden" pesimäalueelle. Eiköhän äänestäjät jo viimein herää tähän ihmiskunnan suurimpaan huijaukseen. Nyt ollaan lisäksi myöntämässä, että ei CO2 olekaan ongelmien aiheuttaja.

Nyt kannattaa kyllä miettiä ketä on varaa äänestää EU:n energia- ja ilmastosakkoja säätämään. Lisäksi uusimpien tutkimusten mukaan CO2 ei olekaan ongelma, vaan nyt se onkin vuorostaan pienhiukkaset ja musta hiili. Köpenhaminassa aiotaankin YK:n ilmastokokouksessa siirtää päästöleikkausten painopiste CO2:sta pienhiukkasiin, joita taas tulee runssati biopolttoaineista. Bioetanoli ja biodiesel jo onkin pistetty kiellettyjen listalle ekologisista ja eettisistä syistä. Freonit kiellettiin parikymmentä vuotta sitten otsonikerroksen suojelemiseksi. Freonien määrä on on yläilmakehässä laskenut, mutta sillä ei ollutkaan mitään vaikutusta otsonikerrokseen. IPCC:n mukaan ”sen toivotaan vaikuttavan” vuonna 2020, vaikka ei nyt 20 vuoteen ole vaikuttanutkaan. Jo se vaikuttaa se IPCC:n mukaan joko nostaa tai laskee ilman lämpötilaa golbaalisti. Tai sitten ei muuta mihinkään suuntaan. Tämä kaikki maksaa satoja miljardeja, ja aivan turhaan.
Mieti tarkkaan, onko sinulla varaa äännestää näiden lisäkustannusten puolesta! Vai otatko nämä sekoilut esiin kampanjassasi?

Vieras (nimimerkki)

Poliisi tuomitsi Inkisen ja media pani tuomion täytäntöön. Oikeudenkäyntiä ei tarvittu, sillä epäilty on Suomessa syyllinen kunnes toisin todistetaan. Suomi haisee.

Leena Kantonen (nimimerkki)

Hyvä Pertti

Oikein hyvä kirjoitus. Teeppä nyt voitavasi tuossa Seiskan asiassa.
Tätä ei pidä purematta niellä ja toivottavasti jokin instanssi ymmärtää tutkia tämän tapauksen että kuka vuoti tiedot seiskalle Inkisen tapauksessa ja oliko ihan lainkirjaimen mukaista julkaista juttu koska Matti totesi viimeisessä haastattelussaan " en halua tätä tietenkään julkisesti sanoa" ja silti kusen keltainen lehti sen julkaisi. Kyseessä epäily eikä tuomiotakaan siis ollut ja silti nimi ja kuva.. Se nuori toimittaja pitäisi saada vastaamaan teoistaan, se Hyrkkö.

Masa Majava (nimimerkki)

Mitenkäs, eikö poliisia sidokaan vaitiolovelvollisuus viran puolesta?!, käsittääkseni he eivät työssään näkemistään ja kuulemistaan asioista saa puhua edes puolisolleen saatikka antaa vinkkejä lehdistölle, mielestäni tässä tapauksessa alkaa virka olla aika löysällä mutta en oikein missään ole siihen nähnyt puututtavan.Entäpä jos Inkisen leikannut kirurgi olisi myynyt toimenpiteestä kuvat 7-päivää lehdelle?, samasta asiastahan on kysymys, vaitiolovelvollisuuden rikkomisesta.

Ramin (nimimerkki)

Matti EI ole voinut olla mikään lapsi porno tyyppiä, tieto on varmaa sillä hän itse on ollut mäntymäenperhekeskuksessa töissä, joka siis on LASTENkoti, ja olen hänen kanssaan ollut siellä 2,5 vuotta ja mahtavia reissuja tehtiin ja muutenkin mahtava ihminen.. Seiska sais painuu sinne mistä on tullukkin!!!!! Toivon että tommoset syyttelyt sais loppuu heti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leila Kaarna (nimimerkki)

Toivottavasti toimittaja ja poliisi saavat tuomion. Vuoto on ihan sama asia jos minä hoitajana kertoisin seiskalle jonkun tunnetun henkilön käynnistä sairaalassa ja hänelle tehdystä toimenpiteestä. Samanlainen vaitiolovelvollisuus. Sama pätee kaikkia työpaikkoja.

pelkkää paskaa (nimimerkki)

Vituttaa ja on jo pitkän aikaa vituttanut kaikenmaailman juoruajat ja juorulehdet ja kaikki juoruamiseen liittyvä paska.
En ole vuosiin kuunnellut radiota tai katsellut teeveetä kun pystyy netistä ja dvdltä hakemaan ne OIKEASTI itseä kiinnostavat asiat eikä tarvii kuunnella toimittaja A:n ja B:n mielipiteitä ja setvimistä ko. "uutisesta".
Työpaikan kahviporukkakin on valikoitunut sen mukaan keitä vähiten kiinnostaa Tukiaisen kuppikoko ja sen vaihtelut.
Seiska on perseestä - ja sinä mukaanlukien jos tuet moista toimintaa.

Eikös oikeesti voitais ruveta julkaiseman lehteä/tjmv jossa kerrattaisin näitten kusipäätoimittajien omat känniääliö- & rikossekoilut.
Ostaisin!

Käyttäjän jarkko kuva
Jarkko Ylänen

Niin se vaan on! Rehellisyys on kadonnut kansan aarre, valhe ja toisen hätä on ne asiat mitkä myyvät ja niiden kirjoittamiseen ei tarvita minkäänlaista taitoa mutta siihen tarvitaan luonne mikä nauttii toisten tuskasta.

Jarkko Ylänen

Toimituksen poiminnat