V". Virtasen Eurovaaliblogi

Isä Mitron kaapu riisutaan! Entäs "V":n hattu!? - ei hattu kädessä Eurooppaan!

Ja niin jo "luovuttiin Isän tunnusmerkistä" - jo Suomessa! Mutta "taisteltuun oikeuteen" pitää barettia/baskeria Eduskunnassa eivät eliitille myötämieliset toimittajat ole "Isää mainostaessaan kajonneet"!

Saako itsenäinen perussuomalainen, edustava edustaja "V" Virtanen pitää päähineensä Brysselissä!?

Ainakin verrattuna nöyristelevään nykymenoon Virtanen lähtee kisoihin asenteella: "Ei hattu kädessä Eurooppaan!" Tai EP:läisittäin "Ei lakki kouras Euruuppahan!"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

ruben (nimimerkki)

Hyvä, Lättähatulla on oikea asenne! Mihin se sitten riittäkään.

K Veikko

”Ei hattu kädessä Eurooppaan!”

Ja siitä pidämme huolen me, jotka emme äänestä sinua sinne!

Perttivelttovirtanen (nimimerkki)

"Kveikolla" on "häviäjän asenne" - "Waldos's people" - eli ÄÄNESTETÄÄN RAHALLA PERSOONATTOMIA KESKIVERTO KOPIOIJIA - ajamaan Suomen asiaa!
Niin sitä pitää - varsinkin kun te äänestämättä jättävät ette PÄÄTÄ MITÄÄN!

Juuri kaltaisesi mainos-TV-rahoittajat, "rahallaäänestävät", ovat ikävin demokratiavajetta Suomessa aiheuttava tekijä! Sinunkaltaistesi mielipiteellä ei ole kuin se "pitämisen" arvo - että joku pitää kiinni, niin että tuntuu, kuuluu ja näkyy! Otan osaa!

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Kaikessa Mediassa julkisuutta saavassa "suomalaisuudessa Euroopassa" heijastuu ja näkyy antautumisen, matkimisen ja huonon itsetunnon meininki. A. Stubb on ainoa virkistävä poikkeus - jopa oman puolueensa sisällä. Perussuomalaisuus taitaa olla ainoa liike, joka uskaltaa ajaa oman maansa asiaa - ja suomalaisen kielen ja mielen ainutkertaista voimaa!?

Siksi on suorastaan kammottavaa, että näillä Uuden suomen blogisivuillakin "palvotaan" lähinnä maansamyyviä Bäckmanneja!?

Suomen kannalta rohkeasti ja rehellisesti parhaiden valoinnasta ei kirjoita oikeastaan kukaan - tasapäistävää poliittista halveksuntaa ja mielikuvituksetonta tyhjänkelaamista kyllä löytyy!

Käyttäjän kaminiitto kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Jokin aika sitten sattui silmääni hattukiista Venäjän ja Puolan (Latvian?) välillä jonkun Iivanan aikaan. Moskovassa piti lähettiläiden nostaa Iivanalle hattua nöyrästi. Lähtömaassa puolestaan oli ehdottomasti kielletty lähettilään paljastamasta päätään Moskovan hallitsijalle. Lähettiläs ratkaisi asian siten, että teetätti kaksi hattuja ja pisti ne päällekkäin.

Olisikohan tästä vinkistä jotain apua Brysseliin matkaavalle. Onhan niitä muuallakin kahden hatun omistajia.

svantte (nimimerkki)

Sulla taas alkaa tuo imago mennä sen sisällön ohi, toistaalta
ei sitä loputonta omakehua jaksa kauaa muutenknaan.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Taidan olla "sisällöllisesti" ja ammattikuvaltani - myös kaksi keskeneräistä väitöstäni - Eduskunnan tietävin edustaja myös luovuus ja innovatiivisuus mielessä!?

Sehän juuri teitä muita "puoluelaisia" niin vituttaakin, että perussuomalaisita löytyy moniarvoisuutta ja kykyä nykyään paljon enmmän kuin yhdenasian liikkeiksi muodostuneissa perinnepuolueissa!

Pisän pääni ja päähineeni - mutta en päätäni kii!

Jouni Wiklund (nimimerkki)

Erilaiset päähineethän kuuluvat suomalaiseen kulttuuriin jo nyt on lippiksiä, pipoja, hattujakin oli paljon vielä 30-50 luvuilla. Ylioppilaillakin on lakit menestyksen kunniaksi. Armeijassakin käytetään erilaisia päähineitä. Poliisillakin on näitä virkapäähineitä ollut kautta aikojen. Nyt heillä taas lippalakit muodissa kesäaikana. Tuo baretti tai baskeri tuo vain lisähuomioita Eu:ssakin. Voittihan Lordikin Euroviisut hirviönaamarit päässä ylivoimaisesti.

Eu-parlamentti tarvitsee uusia tuulia. Velton asustus baretteineen on hänen suosionsa salaisuus.
Hänen poliittiset ansionsa presidenttiehdokas baretti, baskeri päässä toi lähes 100 000 ääntä. Eu:n hän olisi päässyt jo 99 tuolla lähes 30 000 äänimäärällään, oli 11. mutta oli yksin omasta puolueestaan, ja vanha vaalitapa esti tuon pääsyn Eu-parlamenttiin, ei vaatetus!

Nyt hänellä on sopivasti ikää, kokemusta politiikasta, hyvä kielitaito sekä kaikki muut hyvät psykoterapeuttiset avut auttaa Suomea myös Brysselissä. Siellä tarvitaan kokemusta ja "aivoja" sekä poliittista silmää. Tuolla Velton asustuksella voi olla jopa positiivinen vaikutus päättäjiä huomioimaan, että täälläkin osataan pukeutua tyylikkäästi eurooppalaisittain.

Pidä siis hattu päässäsi, kun menet Eurooppaan, ei hattu kourassa. Hyvä Veltto! Nöyristelemään ei ruveta, niinkuin jotkut bloggaajat ajattelevat?

Jean Koivisto (nimimerkki)

Puhut asiaa Jouni ja edustaja Virtanen blogissaan. Ei missään ole mitään etikettiä saako pitää "lakkia" päässänsä. Pitäähän sitä virkavaltakin.

Kirkossa nyt voi jumalanpalveluksen aikana tai hautajaisissa ottaa sen pois...
Mutta sielläkin näkee ihmisillä päähineitä ja lakkeja päässä.

Pertti Virtanen on aivan oikea mies sinne Eu-parlamenttiin. Ja luulen, että tätä menoa pääseekin läpi, kun on Kokoomuksen tuki takana. Hänhän oli ainoa, joka arvosteli Thorsia maahanmuuttoasiassa. Muut perussuomalaista äänestivät myös lakia vastaan. Onneksi kokoomuslaiset ovat taas mukana. Tullee uusi käsittely?

cum grano salis (nimimerkki)

Kyllä Pertsa pistää Berlusconille kinkun kurkkuun ja hoitaa muutkin hommat asiallisesti kotio. Onhan miehellä sentää kaksi keskeneräistä väikkäriä plakkarissa - kaikilla ei ole edes yhtäkään, nääs.

Late (nimimerkki)

Veltto, mikä on sinun näkemyksesi tästä Stubb/Anton Salonen-tapauksesta?

-rh (nimimerkki)

Kyllähän toi lätsäkin sarjakuvissa pitää lakkia päässä, kuten Paavitkin vatikaanissa, jonkinmoista hattua. USA:n armeijan johtokin niitä pitää. Veltto voi olla kova luu siellä Brysselissä?

Johanna on ihan yes! (nimimerkki)

Veltto on mahtava tyyppi tonne Brysseliin. Hattu tai baskeri kouras sin ei mennä. Luulevat kerjäläiseksi. Eu kerjää jo Suomelta tosi suuret summat rahaa ja valtion velka kasvaa. Hyvä Veltto!

Sittnikow Pentti (nimimerkki)

V. Virtanen.

Oikea asenne ja rohkeus olla Isänmaallinen jo siksikin, että hattupäässä lähtevät sotilaamme poistivat hattunsa>>vasta painavien syiden niin velvoittamana rohkene jatkossakin olla itsesi ja jatkaa omaa linjaasi, sillä koulutuksesi on antanut sinulle ymmärrystä kohdata myös "lakittomat"!

Terveisin puoluetoverisi.
Pentti Sittnikow (ortPKS)

PS. Älkäämme ymmärtäkö tätä siten, etteikö lakittomilla olisi mitään, vaan myös heidät tulee huomioida.

Myssyt ja Hatut (nimimerkki)

Myssyt ja Hatut tappeli. Baskeri voitti!

Allegoria (nimimerkki)

No hattu kourassa ei pidä mennäkkään anyway.

Toimituksen poiminnat