V". Virtasen Eurovaaliblogi

Kokoomuksen rasistit - eli raha "saa vihata" -kunhan osaa näytellä!

Tähän yhteyteen sopii Kokkari-yrittäjien "Gurun" Sarasvuon hokema rahastuslause "FAKE IT till you make it" - eli petkuta ja kuseta kunnes se menee läpi!

kOKOOMUS-KONEISTO PALJASTI VIIME HETKELLÄ KARVANSA - tai toisaalta ei, sillä omassa ylimielisyydessään osa ko. "puolueen" rahoitusosastoa on suhtautunut meikäläisiinkin lähes poikkeuksetta "rasistisesti". Suomalaiset ovat liian peruskamaa "hallita" typerin iskulausein - siksi tarvittaisiin työvoimaksi enemmän "orjankaltaisia" ulkolaisia, mutta muuten kokomuus-ajattelun mukaan heitä "ei tule arvostaa".

Tai sitten kyseessä on typerä ylilyönti - Kokoomus uhraa muutaman öykkäröimään "tullakseen Perussuomalaisten alueelle"!? Näin Kokoomus viime metreillä Euroopalle meidät kaupan ja rahan takia myytyään ( muistetaan ruuankin hintoja - yhä nousussa!) - osoittaa ISÄNMAALLISUUTTAAN!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Äänestäjä ei voi tietää tuoksuuko parfyymi hyvältä
ellei ole haistanut paskaa. On oltava taidiš.

MA (nimimerkki)

Halla-ahon vaalimainokselle Hesarin etusivu ei olisi ollut edes kaupan. Toisin Halla-ahon ei olisi tarvinnut Hesarissa ilmoitella. Hänet tunnetaan jo muutenkin.
Ei kokoomus uskalla oikeasti lähteä vaatimaan oikean keskustelun avaamista maahanmuutosta. Se länkyttää Kataisen suulla yhä samaa sontaa työvoimapulasta. Toivottavasti persujen rökälevoitto panee kokoomuksen miettimään ja sanoista tekoihin. Persut ei yksin näille muille mitään mahda. Joku iso pitää saada mukaan.

R.von Rims (nimimerkki)

Kai Pöntinen,kokoomusta, varasti teiltä shown. Saatte syyttää arkuudestanne vain itseänne.
Suuren rahan koneisto on käynnissä ja se jyrää teitit.

Markku Stenholm (nimimerkki)

"Kai Pöntinen,kokoomusta, varasti teiltä shown. Saatte syyttää arkuudestanne vain itseänne.
Suuren rahan koneisto on käynnissä ja se jyrää teitit."

Tuskinpa vaan. Pöntisen mainosta ei näe enää missään vaan se on kiltisti siivottu jopa youtubesta.

PS on linjakkaampi. Hiljaa hyvä tulee. Ja on tässä tietysti vielä sekin, että äly ja sivistys eivät niin tarvitse rahaa :)

Jukka Turunen (nimimerkki)

"Tuskinpa vaan. Pöntisen mainosta ei näe enää missään vaan se on kiltisti siivottu jopa youtubesta."
Tuskinpa vaan:
http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?jari=213990

Auria (nimimerkki)

Tsiisus, Veltto. Kadehditko nyt kokoomukselta heidän muukalaisvihaansa? Missä arvokas politiikka, missä yleensäkin arvot. Olet taantunut jumalattomasti 90-luvun alusta.

Käyttäjän simonelo kuva
Simon Elo

Virtasen kirjoitus asiasta on epäinformatiivinen, tyylitön ja sekava. Täytyy sanoa, että odottaisin enemmän yhteiskuntatieteilijältä, psykologilta, kansanedustajalta, psyykkiseltä valmentajalta ja läänintaitelijalta. Edes hieman asian oikeaa pohdintaa ja analysointia, sellaista kai kun psykologilta ja kansanedustajaltakin odotetaan?

Vertailukohdaksi oma kirjoitukseni Pöntisestä ja Kookomuksesta: http://simonelo.blogit.uusisuomi.fi/2009/05/29/lap...

zeropoeng (nimimerkki)

Virtanen jatkaa tutulla linjallaan, kun ei näemmä muuhun kykene. Kuinka munatonta porukkaa teillä siellä persuissa on? Yksi ilmoittaa suoraan että menee 1,5 vuodeksi edustamaan ja palaa suomeen ja kenttäväki pitää tätä jotenkin hyvänä juttuna. Vastustatte euroopan unionia, mutta haluatte silti osallistua meppeinä päätöksentekoon. Vähän sama jos sinä kansanedustajana vastustaisit kansanedustuslaitosta.

Se, että yksi kokkari puhuu ohi puoluelinjan ei tarkoita, että puolue olisi kaiken takana. Ja sitten, mikä rahoitusosasto? Tiedät varsin hyvin, että varainhankinta on kaikilla ehdokkailla ollut nihkeätä ja puolue ei todellakaan maksa yhdenkään ehdokkaan kampanjaa. Perussuomalaisethan kuuluvat tähän miljonääri asetehtalijoiden rahoittamaan Libertas ryhmään, maksaako libertas myös ps:n ja sinun kampanjoinnin vai mistä näitä syytöksiä keksit?

perttivelttovirtanen (nimimerkki)

No niin - nyt jo "arvostetaan" - mutta ei tätä kirjoitusta!? Toisaalla myös lähes 200 ÄO:tani on arvostettu - mutta ei nyt - kun se ei palvele "kokoomuslaista herraskais-ajattelua"?

Eikö keöllään ole tullut mieleen, että kun KOK tulee "typerillä ylilyönneollään kalasteleen" perussuomalaisen "mukamas-reviirille", niin saan kai minäkin kuvitella edes hetken minkälaista olis olla tyhmä, ahne ja vallasta kipeä!?

Jukka Turunen (nimimerkki)

Miltä osin Pöntisen ilmoitus oli rasistinen? Haloo!?! Pöntinenhän puhuu asiaa. Ei yksi pöntinen silti kesää tee - tai houkuttele minua äänestämään Sirpa Pietikäisen puoluetta. Minä en halua esimerkiksi turkkilaisempaa Eurooppaa.

Tässä jo pelottaa että osa persuista ottaa kukkahattutätien syytteet itsekin tosissaan. Minä äänestin silti Sampo Terhoa koska:
a) Persut on pienin paha
b) Terho on fiksuin ehdokas
c) Halla-aho suositteli Terhoa
Seuraavissa vaaleissa tilanne on toivottavasti se, että maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita löytyy kaikista puolueista. Ei persut yksin saa aikaan muutosta. Se on jo nähty.

Einari Kypry (nimimerkki)

tuli jostain syystä mieleen se vanha palokuntaiheinen vitsi "Väärin sammutettu" :D

ark (nimimerkki)

Kirjoituksesta voi hienosti päätellä, mistä liikanimi "Veltto" tulee. Vain henkilö, jolla on veltto, keskittyy mollaamaan muiden kampanjoja, kun oma sanoma ei tahdo mennä läpi.

Käyttäjän helanes kuva
Esa Helander

Mainitsit "guruna" Sarasvuon. En häntä isommin arvosta, paitsi taitavana rahanhaalijana. Mutta etkös itse ole seilaillut samoilla aalloilla? Voisin jatkaa ilmaisuilla joita itse käytit, en kehtaa. ;)

perttivelttovirtanen (nimimerkki)

Esa olet oikeassa - olin vaan aikoinani sen verran kysytty ja haluttu, etten ehtinyt alkaa rahastaa. Psyykkasin monia olympiaryhmiämme esim. - mutta oli pakko lopettaa kun valittiin kanasalaisten asioita hoitamaan. Ja olen oikeasti koulutettu alalle - suomalaisesta luovuudesta ja innovaatiosta pitkään ollut väitöskirjakin valmistumassa. joka tullee vuoden sisällä valmiiksi.

Mutta ellet oikeasti tiedä mikä "pilasi suomalaisen hengen nostatuksen" ja psyykkeen terveen hyötykäytön oli juuri minun ja parin muun alan ihmisen oppien perversoiminen - toimittajien ja näytteilijöiden konsullttifirmojen "rahastukseksi"!

Suomeen tuli monia ohjelmatoimisto-tyyppisiä konsulttitoimistoja, joissa "koulutettiin" alalle kuulumattomia ihmisiä rahastajiksi pintapsykologisella sanastolla. Tätä kehitystä tukiiltapäivälehdistömme ja muu pintaliitoporukka. Ja nämä sitoivat asiakkaansa suurella rahalla itseensä vuosiksi - veivät markkinat - ja pilaisivat aidon psyykkauksen maineen pinnallisuudellaan ja positiivisella rahastuksellaan.

Nyt olemme taas tilassa, että joka puolelta "huudetaan urheiluunkin "oikeata psyykkausta avuksi"!
Kupla on puhjennut - Pöntistäkin rahoitetaan ja rankasti - ja pelkästään ja lähinnä hajoittamaan!

BrunoBanani (nimimerkki)

Tsot, tsot, Veltto, hidastahan vähän, ptruu. Ihan tahallasi käänsit Sarasvuon sloganin ”FAKE IT till you make it” väärin. Teeskentelystä siinä puhutaan eikä huijaamisesta ja petkuttamisesta. On näillä sanoilla sentään enemmän kuin sävyero. Jos joku ei nyt ihan hokaa, niin ko. metodissahan kyse on siitä että kun teeskentelee menestystä niin menestys ikään kuin ei voi olla saapumatta teeskentelijän luokse.

Sinänsä minulla ei ole mitään sitä vastaan että kokkareita haukutaan, ole hyvä vaan. Paljon pahaahan ne ovat viime vuosina saaneet aikaan, ei tarvitse kuin katsella ympärilleen. Hyvinvointipalvelujen alasajo on nyt totista totta - kiitos kokomustan. Halleluja.

BrunoBanani (nimimerkki)

Kommentoija 12, 17. Moi, feikki-Virtanen. Mitäs aito Veltto tempustasi sanoo?

Toimituksen poiminnat