V". Virtasen Eurovaaliblogi

Muiden puolueiden viime hetkellä löytynyt "perussuomalaisuus"

On ollut huvittavaa ja toisaalta ikävää seurata kuinka valtapuolueet ovat "vaalihädissään " muuttuneet "perussuomalaisimmaksi" - ja kuinka Thorsin turpaa on lopultakin tukittu! Joidenkin kokoomusedustajien ylilyönnit toki ovat vain "kaikkein tyhmimpien äänestäjien harhautukseksi" - valitettavasti heitäkin on.

Ja vaalien aivan lähellä "kunniallinen" Helsingin Sanomatkin SORTUU ETUSIVUILLAAN "RASISMIIN"(Pöntisen hölmöilyt) - aikamoinen moka valtalehdeltä! Sama media kun syyllisti RKP:n rintaäänellä toistuvasti Perussuomalaisia keinotekoisilla ja keksityillä jutuillaan.

Nyt "ne puuttuneet vaaliteematkin" ovatkin löytyneet - perussuomalaisten aiheista - ja epätoivoinen viime hetken omiminen ja "hämääminen" alkanut.

Samaan aikaan blogeissa ja yleisönosastoissa hyökätään Soinia vastaan! Suomalaista politiikkaa parhaimmillaan!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Nyt väläytit Veltto sellaisen jutun, että olisi sittekin pitänyt säästää omaa ääntä pyhäpäivään asti.

Mutta Soinille ääni on myös Veltolle puoleksi :)

Perussuomalaisiksi käy nyt monella kaipuu.

Terveisiä Alatalon Mikolle sinne Pispalaan täältä Lapin kairoilta.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Kiitos Hemmo - ajattelin vaan kirjoittaa "totuuden", kun olen sen perään aina ollut. Toki minuakin on "leimoilla" lyöty - ja lyödään, mutta nyt olen Timon "selän takan" päässyt hivenen helpommalla.

Toinen asiahan mikä on kiihtynyt on "perussuomalaisten hajotus". Mukamas perussuomalaiset vaahtoajat luovat hysteriaa, jotta äänet joka hajoaisivat tai sitten "varmuuden vuoksi" menisivät Kokoomuksen "vaikutusvaltaisemmalle"? sekosakille"!?

Timo Elonen (nimimerkki)

Teitkö johtopäätöksiä Pöntisen saamasta kannatuksesta? (Pöntinen selvästi voitti, kokoomus hävisi). Myöhässä olet Sampo Terho on ne äänet jo kerännyt, joita nyt kalastelet.

BrunoBanani (nimimerkki)

Ääni Soinille on todennäköisesti myös ääni Essayahille.

Timo Kantola (nimimerkki)

Mutta eihän perussuomalaiset ole perussuomalaisia! Perussuomalaiset ovat kokoomuslaisia, keskustalaisia ja demareita.

Tapio Tuuri (nimimerkki)

#3
Tiedoksi Eloselle. Hommalaisia on vain muutamia tuhansia. He ovat jo äänestäneet tai äänestävät huomenna Sampo Terhoa. Jos nukkuvien suuret armeijat saadaan hetkeksi potkittua hereille, he eivät tiedä mitään, eivät edes sitä, että nyt on EU-vaalit, mutta voivat hetken huumassa äänestää taiteilija Virtasta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Rehellisesti täytyy sananoa, että Perussuomalaisten hallitus oli pihalla kuin lumi ukkoa ja Soini lensi loveen Halla-ahon suhteen.

Niin käy heikoille mutta ei Veltolle. Veltto on riippumaton, mutta ei riippumatton :)

BrunoBanani (nimimerkki)

Onko Veltto riippumatoton?

Käyttäjän mertsilanki kuva
Mertsi Lanki

Oli kyllä kummallista höpinää se, mitä Jyrki Katainen kertoi Vuosaaren satamasta kuvatussa Ylen suuressa vaalikeskustelussa? Kun keskusteltiin eurosta, niin Katainen väitti, että jos Suomi ei olisi mukana rahaliitossa ja eurossa, niin valuutan vakaus ja "korot Suomessa olisivat kovin korkeat". "Asuntolainojen korot olisivat korkeat ja asuntovelalisilla olisi vaikeaa". Viittasi siis tilanteeseen viime laman ajoilta. Vanhanen ja muut peesasivat ja huusivat taustalla. Timo Soini vastasi, että ei pidä paikkaansa, katsokaa vaikka miten Ruotsissa, Norjassa, Sveitsissä ja Briteissä on. Allekirjoittanut kun on tällaista uteliasta sorttia niin piti käydä tarkistamassa. Ja kiitos netin, asia selvisi viidessä minuutissa: Joko Katainen on niin tietämätön asiasta että ei tiedä miten asiat ovat tai sitten yksinkertaisesti valehteli. Minun tulkintani mukaan Jyrki Katainen valehteli tietoisesti kaikille Ylen katsojille! Ruotsissa, Norjassa, Sveitsissä ja Briteissä korko on puolen prosentin sisällä suhteessa euriboriin. Eli käytännössä ei minkäänlaista merkitystä. Törkeää vedätystä ja sumutusta Jyrki Katainen!

Markku Stenholm (nimimerkki)

7.

"Rehellisesti täytyy sananoa, että Perussuomalaisten hallitus oli pihalla kuin lumi ukkoa ja Soini lensi loveen Halla-ahon suhteen."

Noinhan siinä kävi, mutta se on eilistä se.

Itse symppaan jopa Essayahia, joten ei ole mitään ongelmaa äänestää PS/KD-listaa, jolla kuitenkin on selvästi parhaimmat ehdokkaat.

iiris (nimimerkki)

Mamupolitiikasta puhutaan kyllä nyt vaalien alla kriittiseen sävyyn, mutta mikähän mahtaa olla tilanne vaalien jälkeen?

Vihreiden uuden puheenjohtajan haastattelu viikonvaihteen (iltapäivälehdessä) antaa vähän osviittaa tulevasta. Sinnemäen lausahduksen olivat suorastaan naiiveja. Kannattaa tutustua ja ihmetellä näitä lapsellisia ajatuksia.

Käyttäjän juhaa kuva
Juha Aaltonen

Olen sitä mieltä, että sananvapaudenkin uhalla Thors ja "Thorsin"-mielisten turpa pitäisi tukkia pysyvästi. Poliittisen päättäjän pitäisi kyetä ajattelemaan ja käsittämään jonkin asian vaikutuksen pitemmälläkin aikavälillä.

Toimituksen poiminnat