V". Virtasen Eurovaaliblogi

Sainpas ärsytettyä teistä pahimmista tyhmyytenne!

Sainpas ärsytettyä ainakin teistä "pahimmista" pahansuopuutenne ja vastenmielisyytenne esiin! Ne lukijat, jotka näitä blogeja seuraavat - tietysti päättävät itse tykönään mikä on totta. Totuuskin kun on suhteellista - ihmissuhteellista.

Uskon terveen ajattelun ja tuntemisen lisäksi myös siihen, että jokainen ainakin unissaan ja alitajunnassan vielä syvemmin punnitsee asioiden laadun ja tilan suhteessa omaan itseensä ja elämäänsä. Juuri tässä mielessä kristillinen idea asioiden sydämellä testaamisesta, puhdassydämisyydestä ja "kivien heittämisestä" tulee todeksi - vaikkei aivan likainenkaan sydän olisi eikä kivi kovin painava.

Itseni kohdallani korostuu tietyllä ikävälläkin tavalla se, että olen joutunut ukkosenjohdattimeksi ja syntipukiksi perussuomalaisten ääriainesten ja johdon - lähinnä Timo Soinin - välille. Timon linjaa puolustavana toki olen tätä "terapeuttisena ja sovittelunhaluisena" perimmiltään halunnutkin.

Huolimatta työstäni RKP:n mielivaltaa ja valeellisia väittämiä vastaan kimppuuni on jatkuvasti käyty ja tekojeni mieltä ja merkitystä vääristelty. Kohtuuttomuus kimppuuni käynnissä olisi tietysti helppo selittää peruspsykologiallakin - ja vastustajien epätoivoiseksi puuhasteluksi, mutta, mutta...

Sampo Terhoa vastaan minulla ei ole mitään, kuten ei Jussiakaan. Päin vastoin pidän Sampo Terhoa upeana löytönä - mutta pelkään pahoin, että kohta mediankin sensaatiohakuisemmat toimittajat leimaavat hänet yksipuolisesti, koska pieni osa hänen kannattajistaan koko ajan epärehellisesti ja älynvastaisesti rikkoessaan nousussaolevan puolueen yhtenäisyyttä - antaa aseet vastapuolille ja valtapuolueita suosiville...

Kiitos teille - onneksi suhteellisen harvoille pahantahtoisuudestanne, panetteluistanne ja pahamielisyydestänne! Tulihan ainakin sekin selväksi, että kaikkein raukkamaisimmat lyövät lyötyä ja potkivat maassamakaavaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

ei nyt (nimimerkki)

Hyvä oli että ehdolle asetuit, vaikka sinua kyllä täällä enempi tarvitaan. Ääneni olisit kyllä saanut, ei vain henkkari löytynyt, eikä kela kortti käynyt, eli ääneni jäi antamatta. Kuitenkin aloin hiljalleen heräillä, viimeksi kävin äänestämässä joskus 90-luvulla, eduskunta pelleilyyn 11 aion osallistua, josko saataisiin muutosta aluille. Politiikan koko kenttä on niin likainen korruptoituneiden pelaajien toimiessa johdossa ja kentällä, että ainakin jotkut epäkohdat on tuotava esiin vaikka vaikuttaminen onkin sitten jo toinen asia.
Maassamme kun kaikki on niin fantastisen hyvin, kiinteistökanta tosin myrkyttää kansanterveyttä pahiten uhaten sairastuttaen liiankin monin tavoin, herrat tietää mutta mitään ei tehdä, paitsi tutkitaan kovasti. Metsäpolitiikka on saanut puustomme vain selluksi kelpaavaksi, sellunkeiton loputtua ei puupelloille käyttöä ole, pikku juttu kai sekin. Osakkeetkin reaaliarvottuvat tilanteessamme, vaikka talouden taantumahan ei maatamme edes uhannut, kun muistelee mitä eliitin sylikoiramme meille kertoi edellisvaalien alla kirkkain silmin. Suurtyöttömyyskin on pikku juttu, ei kansaa saa totuuden kertomisella pelotella... Mutta kuten (pölkky)pääministerrimme kunnallis karkeloiden jälkeen totesi: äänestäjien on päästävä illuusiosta että äänestämällä voisi vaikuttaa. Kun vaikuttamisen mahdollisuudet on muutenkin aika vähissä, herää kysymys mitä sitten pitäisi tehdä.

Jukka Turunen (nimimerkki)

Nyt on pakko sanoa, että en pysynyt ihan mukana. Sanon suoraan että perussuomalaiselta kansanedustajalta on lupa odottaa hieman kansantajuisuutta, eikö totta?

Kirjoitit:

"Itseni kohdallani korostuu tietyllä ikävälläkin tavalla se, että olen joutunut ukkosenjohdattimeksi ja syntipukiksi perussuomalaisten ääriainesten ja johdon - lähinnä Timo Soinin - välille."

- Keitä ovat nuo mainitsemasi perussuomalaisten ääriainekset? Homma-foorumi?

Sitten:

"pidän Sampo Terhoa upeana löytönä - mutta pelkään pahoin, että kohta mediankin sensaatiohakuisemmat toimittajat leimaavat hänet yksipuolisesti, koska pieni osa hänen kannattajistaan koko ajan epärehellisesti ja älynvastaisesti rikkoessaan nousussaolevan puolueen yhtenäisyyttä - antaa aseet vastapuolille"

- Ketkä ovat nuo "pieni osa hänen kannattajistaan" ja mitä on "älynvastainen, nousussaolevan puolueen yhtenäisyyden rikkominen"? Ei kai ainakaan Sampo Terhon äänestäminen?

- Ja uskotko tosiaankin että medialle ja muulle vastapuolelle pitää erikseen "antaa aseita loanheittoon" persujen päälle? Uskotko oikeasti että media tulee joskus kohtelemaan persuja tasapuolisesti? Herätys.

Puhu nyt suusi puhtaaksi ja selvästi. Sinä kuulostat - kaikella kunnioituksella - nyt jo hieman Astrid Thorsilta.

Pekka Siikala (nimimerkki)

Ainakin tuli selväksi, psykologialla tai ilman, että herra Virtanen on tosi huono häviäjä.

elukka (nimimerkki)

Herra Virtasen suhtautuminen esim. Sampo Terhoon on todella reilua. Minusta "Veltolla" oli hyvä asenne tässä kirjoituksesta.

Hommaforumissa on aineksia, jotka halusivat viedä asioita hieman omilla ehdoilla. Toisaalta huomasin myös sen, että Hommafoorumissa haluttiin "näpäyttää" Timo Soinia. Samalla Halla-Aho halusi pitää jonkinlaista rintamaa kasassa.

Itse luotan "Velttoon", Sampoon, Jussiin ja Soinin Timppaan. Pitäkää multikulttuurikriittinen linjanne mutta tuokaa myös joka käänteessä esiin ei-rasistinen asenteenne. Vihamielinen ei kannata omasta syystä olla. Erilainen vasemmistolaisaines syyttää jo ilman syytäkin. Kaikenlainen "lehtinaisaines" mediassa on jo kyllin paljon antanut väärää todistusta persuista ja ilman nettiä moni iltapäivälehden lukija on puijattu kai uskomaan se propaganda, mitä erilainen Tampereen tiedotuslinjan aines lehdissä kirjottaa.

Käyttäjän helanes kuva
Esa Helander

Lähinnä mielenkiinnosta olen tällä foorumilla ja näillä foorumeilla käväissyt selaamassa. Käsittämättömän kiivasta joukkoa ja eritoten epäluuloista, vainoharhaista, löytänyt.

Henkilökohtaisesti minulle on täysin yhdentekevää perussuomalaisten tai minkä tahansa puolueen, omanikin, menestyminen tai menestymättömyys. Mutta aiheita olen saanut niin asiapohjaiseen kuin ironiseenkin kirjoitteluun. Niin täällä UudessaSuomessa kuin helanes-nimimerkillä Kauppalehdessä.

Jukka Turunen (nimimerkki)

Minulla heräsi kysymys, että pitäisikö hommafoorumilaisten pyytää erikseen lupa Timo Soinilta saadakseen menestyksekkäästi kampanjoida perussuomalaisen ehdokkaan puolesta? Ei ole salaisuus, että Sampo Terho meni läpi (siis varalle) juuri Jussi Halla-ahon testamenttaamien äänien ja hommafoorumilaisten tekemän kovan kampanjan tuloksena. Tätäkö Veltto tarkoittaa? Perin outoa...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Hei Veltto nyt varjonyrkkeilee.

Jos jokaisen puolueen ja henkilön kannattajia aletaan analysoimaan ja selvittämään hänen avoituksia, niin se on yhtä loputon suo, kuin alkaisi selvittämään kuka muhinoi kenenkin kanssa viimeyönä.

Suo suo suomeni maa.

Sampossa ei varmaankaan ole muuta vikaa kuin se, että kannattaa Natoa.

Siinhän sitä sitten jo onkin :)

Jukka Turunen (nimimerkki)

Lisään vielä, että Sampo Terhossa on persuille hyvä ja edustava europarlamentaarikko pitkäksi aikaa. Parhaassa tapauksessa aina Euroopan unionin loppuun asti ;-)

luuserius (nimimerkki)

Perussuomalaisille1 paikka,Soinille(persuille)1 paikka.Ja kun kristilliset saivat yhden paikan niin voidaan todeta että monikulttuurisuus voi hyvin ja paksusti Suomessa ja vähemmistöt saivat kaikki sen mitä ansaitsivat.
Ihmistä ei leimata yksipuolisesti jos ihminen ei käyttäydy kuin yksipuolinen.Sama koskee tietysti juoppoja,hulluja jne.
Onnitelkaa nyt toisianne ja valmistautukaa seuraavaan taisteluun jäännöspaikoista.

luuserius (nimimerkki)

Tässä voisi kysyä että kuka voitti ja mitä voitti?Soini sai äänivyöryn,muut persut eivät saaneet.Soini on nyt omien puheidensa mukaan(viimeisten puheiden)erittäin maahanmuuttoystävällinen ja jopa EU myönteinen.Lähteehän hän sinne veronmaksajien rahoilla ja siellä on vain ulkomaalaisia.
Kuka siis voitti ja mitä?
Soini nostaa korvaukset ja antaa iltapäivälehdille säännöllisesti kommentteja,joita innokkaat maahanmuuttovastaiset kannattajat lukevat.
Sekö on sitä politiikan tekoa puolueessa ,jossa jokainen puhuu omiaan?

Jukka Turunen (nimimerkki)

11. "Kamoon, annettaan ny olla vaan… "

- Tätä mieltä minäkin olen. Kansa on puhunut, pulinat pois.

luuserius (nimimerkki)

Ääni persuille meni Soinille.Se oli sanan voitto rahasta.Jatkossa katsotaan tarkemmin,kenestä tulee perussuomalainen.Ilmeisesti omien puhuminen sitten loppuu.Ennen oli ei euro,nyt on jees euro.Se mikä oli ennen ei ole enää.Nyt alkoi Brysselissä politiikan teko.Siellä on paljon ulkomaalaisia ja vähän rahaa poliisilla.Työtä siis riittää.Nyt tarvitaan sanoja.On nöyrä olo.Onneksi ei nolo olo.Mutta hyvältä tuntuu.

teodor (nimimerkki)

Ennustaminen on tunnetusti vaikea laji. Mutta ei tarvii olla kaksinenkaan ennustaja, jos ennustaa Perussuomalaisille käyvän samalla tavalla kuin SMP:lle. Tai muinoisille kommareille.Merkit ovat jo näkyvissä. Timo Soinille arvonimi "Ihmemies II",jos onnistuu pitämään puolueensa yhtenäisenä viiskin vuotta.

Markku Stenholm (nimimerkki)

Olet muuten harvinaisen väärässä "analyysissäsi" eikä se perustu mihinkään olemassa olevaan todellisuuteen vaan pelkästään paskalehtien lukemiseen.

http://hommaforum.org/index.php/topic,8318.msg1320...

Et edes pyri dialogiin ihmisten kanssa, vaan pyrit dialogiin vallan kanssa. Se tekee sinusta huonon.

P. Pakkanen (nimimerkki)

Nyt Veltto horisee!

Tai no, ainahan se...

teodor (nimimerkki)

Ooon Turusen Jukan kanssa samaa mieltä. Veltto on liian vaikeasti ymmärrettävä tälläisen "vähemmän sivistyneen" korvissa. Ehkä tarttisin selkokielisen terapeutin ohjeistusta. Jotenkin alkaa tuntua siltä,että persut ovat liian hieno puolue meikäläisen äänestettäväksi . Ainakin jos Perusuomalaisten sanomaa aletaan enemmissä määrin julistaa velttokielisesti. Toisaalta eihän yksi ääni kesää tee. Vai?

jokuvaan, (nimimerkki)

Lataa Veltto akkuja vähän kesälomalla niin narinat ei kuulosta niin kummoisilta enää sen jälkeen. Jaksaa sitten uusin voimin RKP:n kimppuun syksyllä!

eeva-n (nimimerkki)

#6
Poliittinen syvä murros. Laajalla rintamalla.
Helaneksia tarvitaan. Hymiö.

Timo Elonen (nimimerkki)

Mitäs jos ensi kerralla olisit täysin asialinjoilla. Vaikkapa vaihtaisi puoluetta. Jättäisit ne populismin yritykset kokonaan. Kirjoitin johonkin kommentin siitä, miten tyhmiä persut ovat. Jos vaikkapa kymmenesosa Soinia äänestäneistä osaisi ajatella, olisitte saaneet kaksi edustajaa europarlamenttiin. Sinun vuorosi tulee kun puolue repeää, silloin menet Soinin imussa mihin vaan.
Pari Terhoa tai muuta änkyrää menee sitten omilta listoiltaan. Et sinä heille kuitenkaan pärjää. Et Soinin etkä heidän puolueessaan. Kalevalaa persuille,hah!

el rayno (nimimerkki)

SInä et vaan ikinä myönnä että sussa ois mitään vikaa, olet erittäin
huono häviäjä. Ja se lätsä ja ne räkäjarrut on tooooosi korni imagotekninen ratkaisu.

Auria (nimimerkki)

Oli tosi tyhmä kommenttisi RKP:stä vaali-iltana, Rasistinen kielipuolue. Suomenruotsalaiset on suomalaisia siinä missä sinäkin ja he perustivat esim. Tampesterin seuduille ensimmäiset tehtaat. En ole suomenruotsalainen mutta ottaa aivoon tuollainen näköalaton sonta. Et sä ala olla jo lähemmäs kyyskypänen, kasva aikuiseksi! Muistan sinut lapsena kun esiinnyit Mikko Alatalon taustalla haalarissa "Rokkilaulaja" biisissä. Se oli hieno esitys!

Suomen kansan edustaja (nimimerkki)

Edustaja Virtanen. Keskittykää valtakaunnantasolla Suomen kansan asiainhoitoon. Tällä kertaa kannatuksenne ei riittänyt kriittisyydestänne huolimatta laajempiin ympyröihin - osaamisenne kyllä. Arkadianmäki tarvitsee Teitä!

el rayno (nimimerkki)

Etkö sä oo jo sen eläkkeen tienannu, rauhotu.

MARKUS RÄSÄNEN (nimimerkki)

Teollisuuskapitalismi on vapaassa pudotuksessa.
www.markusreed.julkaisee.fi
www.markusred.com
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

Noista toisilleen kateellisista porvareista ei paljon kannata puhua.
Katsokaa mieluimmin sivuiltani: ”Loppuraportti”, ”Kaksi jatkoraporttia” ja ”Operaatio ihminen”.

erkki (nimimerkki)

TL;DR Veltto, miten jos lisää asiaa sen trollauksen sijaan?
Tulis ääniä?
Aika menny ohitte?

Käyttäjän jarkko kuva
Jarkko Ylänen

Niinkuin tuossa aikaisemmin vähän ennen vaaleja totesin Virtanen kirjoittessani tänne sivuillesi, vaikka kivi päälle käännetään jottei se totuus kuuluisi.

Jarkko Ylänen

Allegoria (nimimerkki)

Pera, käännäs taas se peitzi kohti vallanpitäjiä :D terk.Miltsu

Sakke (nimimerkki)

Heitetään hetkeksi poliittinen fasismi romukoppaan ja annetaan nytkymiselle valta. Olisiko mahdollista nähdä Boogia ja Velttoa samalla lavalla toisten aikalaissoittajien kanssa? Olisi riemastuttavaa kuulla 70-luvun legendaarisiin yhtyeisiin kuuluvan bändin esiintyminen.

ytte (nimimerkki)

ei ikinä, sehän olisi tosi naurettavaa soopaa kaikilla mittareilla.taidat sinäkin kaipailla tukkaa ja munia vaan?

Toimituksen poiminnat