V". Virtasen Eurovaaliblogi

WALL IN & OUT SURU-ESTEtiikka

Suomalaiseen luonteeseen ja huumorintajuun kohdistuu sekä ulkoinen että sisäinen harvinaislaatuisen voimakas hyökkäys. Jokainen vielä ajattelemaan nykytilanteessa ehtivä tajuaa, että RKP:n kovan poliittisen linjan takana on suomalaisuuden sensuroiminen,kesyttäminen ja vesittäminen ruotsalaistyyppiseksi "kaikesta-hillitysti-hysteeriseksi" tasolle.

Ministeri Wallin sotkee tasa-arvo- ja kulttuuriministerin roolin käsittämättömäksi sensuroinnin sopaksi, jonka ylilyönnillisiä lausahduksia tai käännösvirhekukkasia ovat lausunnot, ettei "monimielisissä jutuissa ja vitseissä" ole mitään naurettavaa" - tai juuri uutisoitu viesti siitä, että "seksistiset jutut eivät sovi nykyihmiselle".

Hämmästyttävintä ja säälittävintä suomalaisuutta edustavat isojen puolueiden KEPUn ja KOKoomuksen edustajat, jotka sallivat moisen törttöilyn ja kansalaisten ylimielisen halveksunnan. Onko omien etujen ajaminen niin tärkeää koko 4 vuoden ajan hallituksessa, että samalla voi heittää koko perinteisen helsingin ulkopuolisen Suomen RKP:n käsienpesuveden mukana alempiarvoisuuden kompostille kierrätykseen?

Olen nimennyt kyseisen "muureja ja seiniä rakenyavan" naurun ja huumorintajun ja muunkin luovan terapeuttisen ilmaisun kieltävän sensuurin ja estoisuuden politiikan siten mitä se mielestäni koko maanlaajuisesti ja globaalistikin edustaa nimellä:

" WALL IN & OUT SURU ESTEtiikaksi" ( jonka loppuosa lyhennys uudesta kulttyyri-käsitteestä "suomenruotsalainen estoisuus-teennäisyys")

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat