V". Virtasen Eurovaaliblogi

WALL IN & OUT SURU-ESTEtiikka

Suomalaiseen luonteeseen ja huumorintajuun kohdistuu sekä ulkoinen että sisäinen harvinaislaatuisen voimakas hyökkäys. Jokainen vielä ajattelemaan nykytilanteessa ehtivä tajuaa, että RKP:n kovan poliittisen linjan takana on suomalaisuuden sensuroiminen,kesyttäminen ja vesittäminen ruotsalaistyyppiseksi "kaikesta-hillitysti-hysteeriseksi" tasolle.

Ministeri Wallin sotkee tasa-arvo- ja kulttuuriministerin roolin käsittämättömäksi sensuroinnin sopaksi, jonka ylilyönnillisiä lausahduksia tai käännösvirhekukkasia ovat lausunnot, ettei "monimielisissä jutuissa ja vitseissä" ole mitään naurettavaa" - tai juuri uutisoitu viesti siitä, että "seksistiset jutut eivät sovi nykyihmiselle".

Hämmästyttävintä ja säälittävintä suomalaisuutta edustavat isojen puolueiden KEPUn ja KOKoomuksen edustajat, jotka sallivat moisen törttöilyn ja kansalaisten ylimielisen halveksunnan. Onko omien etujen ajaminen niin tärkeää koko 4 vuoden ajan hallituksessa, että samalla voi heittää koko perinteisen helsingin ulkopuolisen Suomen RKP:n käsienpesuveden mukana alempiarvoisuuden kompostille kierrätykseen?

Olen nimennyt kyseisen "muureja ja seiniä rakenyavan" naurun ja huumorintajun ja muunkin luovan terapeuttisen ilmaisun kieltävän sensuurin ja estoisuuden politiikan siten mitä se mielestäni koko maanlaajuisesti ja globaalistikin edustaa nimellä:

" WALL IN & OUT SURU ESTEtiikaksi" ( jonka loppuosa lyhennys uudesta kulttyyri-käsitteestä "suomenruotsalainen estoisuus-teennäisyys")

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

klerk (nimimerkki)

Veltto: "KEPUn ja KOKoomuksen edustajat, jotka sallivat moisen törttöilyn ja kansalaisten ylimielisen halveksunnan"

Tuota, me kansa äänestettiin kepu ja kokoomus hallitukseen. Muistatko? Näin ollen sinä pirpanapuolueinesi halveksit kansaa.

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

# ! klerk
Ketkä me? Omituinen höpöttäjä! Merkitsen muistikirjaani.
Nykyisellä hallituksellahan ei ole edes enemmistöä vs.
äänioikeutetut hallituspuolueita äänestäneet.

Eikä tarvitse uskoa. Tarkista oikeusministeriön sivulta!

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita sinunkin tulisi käyttää
mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus.
Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa
meitä hyväksymään sen mitä olemme.

Harmaasusi™
http://harmaasusi.blogspot.com/

klerk (nimimerkki)

Ok nimikerkki "harmaasusi"

Otin kirjoituksesi huumorilla.

Pekka Lukkala (nimimerkki)

2# Harmaasusi

Eduskuntavaaleistahan on viimeaikoina puhuttu myös pääministervaaleina, eli suurimman puolueen puheenjohtajasta tulee pääministeri.

Jos Sinun laskutavallasi katsotaan "Nukkuvien Puolue" suurimmaksi puolueeksi, niin kuka mielestäsi on sen puheenjohtaja ja siten "oikeutettu" pääministeri? Kenet muut "ansioituneet" nukkuvien puolueen edustajat mielestäsi kuuluisivat hallitukseen?

Auria (nimimerkki)

Veltto, älä nyt viitsi. Tiedät ihan yhtä hyvin kuin minä että ihminen sairastuu jos yrittää nauraa huonolle huumorille. Joogaterapia on erikseen mutta eipä sekään perustu toisten tietoiselle loukkaamiselle. Miksi yleensäkin jaksat urputtaa RKP:stä? Etkö ole saanut "pesää" suomenruotsalaiselta vai mistä kiikastaa?

klerk (nimimerkki)

Auria (5)

"Etkö ole saanut ”pesää” suomenruotsalaiselta vai mistä kiikastaa?"

Mistä luulet liikanimen Veltto johtuvan?

Auria (nimimerkki)

6.Heh, heh mutta onhan kenkälusikka ja Viagra keksitty. Huomannet "klerk" että suhtaudun arvoisaan kansanedustajaan hänen itsensä lanseeraamalla "arvokkuuden tavalla".

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

# 3 klerk
Se oli asiaa!

# 4 Pekka Lukkala
Älä nyt sorru typeryyksiin, äänioikeutetuista äänesti
hallituspuolueita vain 39,8%. Se siitä.

Tässä koko Maailman Teatteripäivän Suomen tulos:
http://harmaasusi.vuodatus.net/blog/502922/vieteta...

Tulos kestää tarkistuksen vs. oikeusministeriön sivut.

Procul harum, Harmaasusi™

klerk (nimimerkki)

Auria juu, huomasin. Velttohan on välillä yrittänyt saada liikanimekseen "Velhon", mutta kukaan ei sitä noteerannut ja Veltto jäi elämään, syystäkin. Nyt Veltto yrittää seuraavaa temppua:

Veltto miettii: "Vitsi ku koko ajan mulle mielenvalmentajalle huudellaan, et mitä Veltto!. No se ei käy, se ei käy, se ei kerta kaikkiaan käy. Turha toistaa tiedetään jo, se ei käy. Hei, muutankin sen vaan pelkäs Veeks? Mitähän kansa sanoo, kun olenkin the "V" Virtanen. V niinkuin Victory. Ei hitsi tää oli hyvä ajatus. Ny plokkaanki heti uudella liikanimnellä usarin plogiin. Kyllä varmaan uusi liikanimi aiheuttaa ihastusta. ai pitääkin ottaa uus domain VVirtanen.fi, onkohan se vapaa? Oho on se VAPAA, wwirtanen.FI (Avaus: 133 € / 3 vuotta, lisävuodet 133 € / 3 vuotta) perustuu henkilön nimeen (etunimisukunimi.f"

Ei aiheuttanut.

Pekka Lukkala (nimimerkki)

8# Harmaasusi

Olisin itse uskonut, että humoristina tekisit meille vaihtoehtoisen hallituksen, nimenomaan suurimman puolueen, "nukkuvien puolueen" huomioiden.

Soni Sirsa (nimimerkki)

No et sitte ole saanu tuota otsikkoas vielä tähän mennessä vaihdetuks. Nokkasepas nyt sitä Ylläpitoa –> Asetukset –> Blogin nimeä. Tallenna sivun alareunan namiskalla niinku Joonas opasti.

klerk (nimimerkki)

Velton kaukainen ja harhaileva katse katsoo seuraaviin eurovaaleihin. Turha vaiva, Soini sinne lihapatojen ääreen mamuksi menee uudestaan.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Ei ylhäältä päin voida osoittaa mitä kuuluu suomalaisuuteen, tai suomalaiseen kulttuuriin. Tässä on syntynyt harha, joka nimenomaan näkyy kun julistetaan ylhäältä päin esim. maa kaksikieliseksi. Miten joku voi jostain norsunluutornista heilauttaa sauvaa ja todeta, että nyt maa on kaksikielinen. Kansan oma kulttuuri ratkaisee mitä se on ja mitä se ei ole. Se minkälaiset vitsit kansalla on ja mille se nauraa, käyttääkö enemmistö kanasta arkirutiineissaan yhtä vai kahta kieltä, se muotoutuu kansan keskuudessa. Onneksi ei sentään ole ruvettu valtion toimesta säätämään lailla meille "viralliseja vitsejä" ; )

Tietenkin yksilötasolla on eri asia se, halventaako joku toiminta tai sanomiset naisia. Mutta siihen vaikuttaminen on sitten jo toinen juttu. Ei valtio voi siihen vaikuttaa mille ihmiset nauravat.

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Ai niin - nyt kun tuli uusia Gallupeja niin vain Perussuomalaisten kannatus oli hivenen tippunut! Hyvä pojat ja tytöt nimimerkkien rohkaistumina - pidätte entistä lujemmin lahjomienne ja maksamienne edustajien puolta!

Mielenterveystyössä ylikorostunutta väärinkäyttäytymisen ja korruptoituneisuuden puolustamista nimitetään "perseveranssiksi" - eli pitäytyy vielä tiukemmin niissä mielipitimissä, -pidikkeissään ja pakkokäyttäytymisessään mihin on sitoutunut aina lopulliseen hirttäytymiseen asti!

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Ai niin - vähän kyllä ottaa kun täällä ei näin kesällä ole ketään fiksumpaa - mielestäni ilmaisu "kaikesta-hillitysti-hysteeriseksi" olisi jo ansainnut jonkinlaiset ablodit!

Mutta ei kun ei - näköjään aina vaan pahemmaksi menee - eli toteuttaa sitä tutkimustatulosta mikä blogeista tuli hiljan: "vihavihannekset" ja besserwisserit nimimerkkien käpykaartilaisina ja puskajusseina karkottaa..."

Ja palvelee siten nykymenon jatkumista - tukee nykyyhteiskunnan "rahalle ja hengettömyydelle alistumista" estämällä senkin mahdollisen keskustelun mitä jotkut haluaisivat varsinkin näinä aikoina käydä!

Ai niin - ja teillähän pukkaa uutta puoluetta! Tervemenoa!

klerk (nimimerkki)

Victory Virtanen:

Ei uskois, että olet voittanut väittely suomenmestaruuden 14 vuotta sitten. Vuoden shamaaniksi valitsemisen (96-) ymmärrän hyvin. Shamaanit kun juottivat oppipojilleen virtsaa.

Jukka-Pekka Vasara

Itse tiivistäisin lyhyesti aivan vakavalla naamalla: kok, kepu ja sdp ovat RKP lakeijoita. Siis teot vuosikymmenten aikana todistavat tämän aivan aukottomasti.

klerk (nimimerkki)

Johan (17)

Totta, pienpuolueet ei ole saaneet mtään aikaan. Ei hyvää, eikä pahaa. Mitä nyt Veikko kannettiin eduskunnasta ja paiskattiin kadulle.

MarkkuM (nimimerkki)

Klerk: "Totta, pienpuolueet ei ole saaneet mtään aikaan. Ei hyvää, eikä pahaa. Mitä nyt Veikko kannettiin eduskunnasta ja paiskattiin kadulle."

Eihän pieni puolue nyt voi saada aikaan hyvää tai huonoa koska päätökseen vaaditaan enemmistö. RKP:n aikaansaannokset perustuvat rahaan ja hyvävelikerhoon, joka vielä kattaa enemmistön eduskunnasta, tarkemmin sanottuna niistä päättävistä tahoista, ei edustajista.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Täällä sitä klerk ja Auria taas näyttää älyllisen keskustelun esimerkkiä.
Tiedän kansanedustajaa saa nimitellä, mutta tuollainen nimittely kyllä osoittaa, kuka se juntti on.
Jos tässä maassa haluttaisiin saada jotain järkevää aikaan, olisi ainoa keino totalitaarinen diktatuuri, sen verran on lähtenyt lapasista koko paska.

klerk (nimimerkki)

JPH

#Täällä sitä klerk ja Auria taas näyttää älyllisen keskustelun esimerkkiä.
Tiedän kansanedustajaa saa nimitellä, mutta tuollainen nimittely kyllä osoittaa, kuka se juntti on."

Kuten olen todennut, sää olet persu kaapissa.

matti vanhanen (nimimerkki)

minua syytät naisten seksuaalisuhde ristiriidoista niin niin
imeppä vaan ihan itse Veltto virtanen minun matti vanhasen
penistä hah hah haa !!

(voin vielä lisätä sen että esinahkani on aika kireä mutta kyllä se taakse menee)

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

#21. Minut saat kategorioida miksi haluat, mutta se ei silti näytä nostavan älykkyytesi tasoa, mitä kommentteihisi tulee.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

"Totta, pienpuolueet ei ole saaneet mtään aikaan. Ei hyvää, eikä pahaa. Mitä nyt Veikko kannettiin eduskunnasta ja paiskattiin kadulle."

Ei voi enää verrata sitä aikaa tähän päivään, politiikka on muuttunut ja rajusti silloin Kekkonen määräsi ketkä istuvat oikeasti asioista päättämässä. Nyt pienpuolueetkin voivat oikeasti hakea kannatuksensa kansalta ja kasvaa isoiksi puolueiksi.

Vaikka vain suurimmat puolueet päättävät, niin sillä aikaa kun ne keskittyvät hieromaan päätöksiään pienpuolueet tekevätkin vaalityötä saman asian tiimoilta ; )

klerk (nimimerkki)

JPH

"Minut saat kategorioida miksi haluat, mutta se ei silti näytä nostavan älykkyytesi tasoa, mitä kommentteihisi tulee."

Totta, kategoriointini ei nosta älykkyyteni tasoa. Mutta voitko rehellisesti sanoa, ettet kannata perusuomalaista ajattelua?

konradhakkarainen (nimimerkki)

Wallin on kyllä koominen hahmo. Tasa-arvo ministeri, jonka ex-alainen kourii. KJÄH KJÄH!

Jukka-Pekka Vasara

18. Kokkelit ovat saaneet aikaan viinan hinnan korotuksen, sähköveron korotuksen, bensaveron korotuksen, somppujen määrän tuplaantumisen ja alvin noston. Muun muassa.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

#25. Kyllä voin. Minä kannatan vain ja ainoastaan omilla aivoilla ajattelua.
Minä en ole koskaan kuulunut kuin rakennustyöväen liittoon ja siitäkin erosin tajutessani sen koomisuuden. Sellaista puoluetta ei ole, joka kestäisi ajatusmaailmani kirjon ja oikeudenmukaisuuden. Olen joskus sanonut, etten vihaa ketään tai mitään, mutta nyt vedän sanani takaisin, sillä asia mitä aina olen vihannut on vääryys. Tapahtui se sitten millä taholla tahansa, se tuo esiin ihmisen heikkouden universumin raaimpana ja itsekkäimpänä eläimenä.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

#28 "Olen joskus sanonut, etten vihaa ketään tai mitään, mutta nyt vedän sanani takaisin, sillä asia mitä aina olen vihannut on vääryys."

Joskus poliittisetkin asiat voi sanoa noin yksinkertaisesti ja suoraan, ei kaipaa mitään ylimääräistä selittelyjä. Moniko puolue mahtuu tohon raamiin ; )

Käyttäjän perttivelttovirtanen kuva
pertti olavi virtanen

Heh -he - taitaa nimimerkki puskajussi KLERK olla DNA:n miehiä - kun joko ei tiedä mistään mitään - tai tahallaan kirjoittaa potaskaa.

DNA:n joku varas mainosmies vastasi lehdissä, ettei kukaan voinut tietää, että sellaista bändiä on ollut olemassa kuin "Virtanen"!
Kuitenkin tyhminkin voi katsoa erinäisistä vanhemmista - ennen kaupallista nykysensuuria - rockteoksista ja lehdistä kymmeniä juttuja "The Virtanen-yhtyeestä" - kirjoitetaan usein hivenen vaihtelevasti.

Eli DNA varasti idean - ja syyllisti idean keksijän! Suomalaista meininkiä!

Samoista teoksista "tietäjä" Klerk voi todeta, että jo ENNEN VIRTASTA "Veltto vaikutti ABRACADABRA-yhtyessä LEMPINIMELLÄ "VELHO"!

Hippiaikaa nääs! Ja sitten kun tuli The Virtanen - housut kiristyi ja fanit antoi eturivistä lempinimeksi "Veltto"!
Samasta ilmiöstähän Beatlesienkin yhteydessä puhutaan, vaikka niillä oli huomattavasti kireemmät housut! (tässä ehkä rankin alitajuisen kateuden syy eräillä "kovis-poliitikkojen perässä nuolijoilla")

Jälkeenpäin poliittisena aikana vastustajat ovat yrittäneet kaupata suomalaisille ideaa, että "vastustajat antavat lempinimet"! HUH!

Edellisellä kaudella sain taisteltua eduskunnan käyntikorttiin ainoana lempinimeni "Veltto" - ja sain sen tälläkin kaudella, toki taistelun jälkeen!

Ainoa mikä epäonnistui oli englanninkielisen käynti kortin moka, että Pertti "Veltto" Virtasen jälkeen tulee vain "Member of Parliament" - kun piti olla "THE Member of Parliament"! Proud and loud!

Eli sääliksi käy teitä eräitä käpykaartilais-nimimerkillisiä ressukoita - RKP:n ja Hesarin lapsiorjia?

Toimituksen poiminnat